Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunhaber.com yazdı Zeren doğruladı

Samsunspor

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, ilk kez Samsunhaber.com'un duyurduğu Abdülkerim Bardakçı ve Ufuk Budak'ın transferlerini doğruladı. İki oyuncunun önümüzdeki günlerde Samsun'a gelerek resmi sözleşme imzalayacağı açıklandı.

Samsunspor Haber - Kırmızı beyazlı taraftarların transfer döneminde en hızlı ve doğru haberler edindiği samsunhaber.com yine büyük bir başarıya imza attı. Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Samsun spor camiasının ilk kez yine sitemizden öğrendiği Abdülkerim Bardakçı ve Ufuk Budak transferini doğruladı. Sportif direktör Coşkun Zeren, "Atiker Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı ve Manisaspor'un Azeri oyuncu Ufuk Budak ile prensip anlaşmasına vardık" dedi. 


TARAFTARLARIN GÖZÜ BİZ DE 

Samsunspor'un transfer görüşmeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Coşkun Zeren, bu konuda şunları söyledi: "Abdülkerim Bardakçı ve Ufuk Budak dışında Gökay İravul ile de ilgileniyoruz. Gökay'la ilgili olarak kulübü Aytemiz Alanyaspor'la da görüşmelerimiz devam ediyor. Bu transferinde bir kaç içinde çözümleyeceğiz. Yeni sezonda herkesin gururla izleyebileceği başarılı bir takım kuruyoruz. Her şey çok güzel olacak" diye konuştu. 

Haber - Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.