Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun’da bizi kimse yenemez  

Samsunspor

Yılport Samsunspor, bu sezon hem iç sahada hem de deplasmanda müthiş bir istatistik ortaya koyuyor. Kırmızı beyazlılar, özellikle iç sahada süper sonuçlar alıyor. Lider, evinde oynadığı 11 maçın 9’unu kazanırken sadece 2 beraberlik aldı. 

Samsunspor Haber – Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta Yılport Samsunspor, sezona damga vurmak üzere. Sezon başından bu yana elde ettiği sonuçlarla herkesin dikkatini çekmeyi başaran kırmızı beyazlılar, grupta 52 puanla zirvede yer alıyor. Yılport Samsunspor’un dikkat çeken bir istatistiği de iç sahada hiç yenilmeyişi. 

ÇOK ATIP AZ YİYOR 

Kırmızı beyazlılar, bugüne gelene kadar evinde oynadığı 11 maçın 9’undan galibiyetle ayrılırken; sadece 2 müsabakadan beraberlikle ayrıldı. Kırmızı beyazlılar, bu periyotta rakip kaleye tam olarak 30 gol bırakırken; sadece 3 gol yedi. Yılport Samsunspor’un evindeki müthiş istatistiğini sezon sonuna kadar devam ettirmesini ise kesin gözüyle bakılıyor. 

30 BİN TARAFTAR OLACAK 

Yılport Samsunspor, Pazar günü sahasında Afjet Afyonspor ile karşı karşıya geliyor. Şampiyonluk yolunda oynanacak bu zorlu müsabaka öncesinde kırmızı beyazlı ekipte, hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken; taraftarlar, 19 Mayıs Stadı’nı tıklım tıklım doldurmaya hazırlanıyor.  30 bin kişi ile takımlarına büyük destek verecek kırmızı beyazlı taraftarlar, oyuncularına tam destek verecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.