Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun zirveyi sevdi 2-0 

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Afjet Afyonspor karşısında galibiyeti Atabey ve Bahattin'in golleriyle ulaştı. Yılport Samsunspor bu sonuçla grupta liderliğini devam ettirmiş oldu. 

Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Samsunspor kazanmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, saha ve taratarı önünde oynadığı maçta Afjet Afyonspor'u her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Soğuk ve ara ara yağan yoğun kar yağışı altında oynanan müsabakaya kırmızı beyazlılar, taraftarının desteğiyle etkili başladı. Yılport Samsunspor, ilk ciddi atağında Atabey Çiçek ile 1-0 öne geçti. 

OYUN TATMİN ETMEDİ 

Galibiyet golüyle moral bulan kırmızı beyazlılar, farkı artırmak için rakip Afjet Afyonspor kalesine yüklendi. Ancak kırmızı beyazlılar, yaptığı ataklarda başarılı olamadı. Karşılaşmanın ikinci devresine bu kez hızlı başlayan konuk takım Afyonspor oldu. Mor beyazlılar, hızlı ve baskılı oyunuyla skora denge getirmeye çalışsa da oyuna sonradan dahil olan Bahattin Köse'nin golüne engel olamadı ve Samsunspor, sahadan 2-0 galip ayrıldı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.