Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'un gururu iş adamı Galip Öztürk'ten Es Es maçına özel prim

Samsunspor

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Eskişehirspor maçının kazanılması durumunda Samsunsporlu futbolculara 555 Bin TL prim vereceğini açıkladı. Bu haber kampta olan futbolcular arasında büyük sevinçle karşılandı. 

Samsunspor Haber - Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ten beklenen o açıklama geldi. Bugüne kadar her daim kırmızı beyazlı ekibin yanında olan ve olmaya devam edeceğini ifade eden Samsun'un gururu Öztürk, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada, Samsunsporlu futbolcuların Eskişehirspor'u mağlup etmesi durumunda 555 bin TL prim vereceğini açıkladı. 

GALİP ÖZTÜRK YAPTI YİNE YAPACAĞINI

Bu haber Bilecik'in Bozüyük İlçesi'nde kampta bulunan Samsunspor'da büyük bir sevinçe neden olurken; taraftarlar arasında da aynı oranda heyecan ve mutlulut yarattı. Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, bu hamlesiyle yine Samsun ve Samsunspor sevdalısı olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Sosyal paylaşım sitelerinden taraftarlar, Samsunlu Öztürk'e bu jestinden dolayı teşekkür mesajları yollamaya devam ediyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.