Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun futbol şehitlerini unutmadı

Samsunspor

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Maarif Hareketi projesi kapsamında 'Bu şehrin çocukları Samsunsporludur' sloganı ile futbol şehitleri için anma töreni düzenlendi. Törene katılan dönemin takım kaptanı Emin Kar, "Bizim hatırlanmamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Samsunspor Haber - Samsun İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen, Gazi Ortaokulu, Ticaret ve Sanayi Ortaokulu, Kılıçarslan Ortaokulu ve Gazipaşa İlkokulu tarafından desteklenen 'Bu şehrin çocukları Samsunsporludur' sloganı ile düzenlenen 20 Ocak futbol şehitleri anma etkinliğine büyük ilgi vardı. Törene Vali Osman Kaymak, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, kulübün eski başkanlarından Hakkı Tomaç, Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, teknik Direktör Engin İpekoğlu, futbolcular, Kurum Müdürleri, öğrenciler ve taraftarlar katıldı.

DUYGU DOLA DAKİKALAR

20 Ocak 1989 tarihinde kaza yapan Samsunspor kafilesinde bulunan ve belden aşağısı sakat kalan eski takım kaptanı Emin Kar, kazanın anma gününde duygu dolu anlar yaşadı. Kazada hayatını kaybeden arkadaşlarıyla çektirmiş olduğu takım fotoğrafı gördüğünde gözyaşlarına güçlükle hakim oldu. Yapılan etkinlikte tekerlekli sandalye üzerinde konuşan eski takım kaptanı ve başkanı Emin Kar, “Kazanın üstünden 29 yıl geçti. Bu acı aynı ilk günlü gibi paylaşılıyor. ‘Bu şehrin çocukları Samsunsporludur’ projesi 2 yıldır burada devam ediyor. Bizim hatırlanmamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel anma etkinliğini bizlere yaşatan herkese teşekkür ederim” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.