Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

SAMSUN'DAN  SÜPER BAŞLANGIÇ 

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, sezona Altay galibiyetiyle başladı. Samsunspor'un İzmir ekibi karşısındaki yüksek mücadele gücü ve kazanma hırsı taraftarını gelecek adına umutlandırdı. 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde zorlu maraton İzmir'de start aldı. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Samsunspor, Altay'a konuk oldu. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oldukça sıcak bir havada oynanan müsabakaya kırmızı beyazlılar, damga vurdu. İlk maç olmasına rağmen dirençli bir futbol ortaya koyan Samsunspor'u yeni transferleri galibiyete taşıdı. Karşılaşmanın 25.dakikasında Harris ile skor avantajını yakalayan kırmızı beyazlılar, ikinci devrede Ahmet Sağat'ın golüyle galibiyeti söktü aldı. 

KULÜBE AHMET'E KOŞTU

Harris ve Ahmet Sağat'ta ilk maçlarında golle tanıştılar. Özellikle Ahmet'in oyuna girermez ilk pozisyonda topu filelerle buluşturması oyuncunun kalitesini bir kez daha gözler önüne serdi. İkinci gol sonrası Samsunspor kulübesinde kimse kalmadı. Tüm futbolcular, Ahmet'i tebrik edebilmek için ona koşarken; ortaya çıkan tablo o kadar çok şey anlatıyordu ki. Samsunspor, sezona tam bir takım olarak başlamayı başarmış ve sahada ne istediğini bilen bir oyun sergilemişti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.