Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun, Amed karşısında üst üste 8’nci galibiyetine ulaştı! ŞAMPİYONLUK GELİYOR 3-0

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Amed Sportif Faaliyetleri karşısında rahat bir galibiyet elde etti. Yılport Samsunspor’u üç puana taşıyan goller Burak, Gökhan Alsan ve Ahmethan Köse’den geldi. 

Samsunspor Haber – Türkiye Futbol İkinci Lig Beyaz Grup’ta Yılport Samsunspor, Amed Sportif Faaliyetleri karşılaşmasında ilk 45 dakikayı 2-0 önde kapattı. Kırmızı beyazlılar, taraftarının desteğiyle başladığı müsabakanın ilk 10 dakikasında kontrollü bir oyun sergilerken; maçta gol  perdesini Burak Çalık açtı. (1-0) Skor avantajını eline geçiren kırmızı beyazlılar, zayıf rakibi karşısında kendini yormadan rahat bir maç çıkardı. 

GOLLER GELDİ 

Devrenin bitimine kısa bir süre kala İlyas’ın pasında akıllı bir vuruş yapan Gökhan Alsan, ilk devrenin sonucunu tayin etti. (2-0)Karşılaşmanın ikinci devresinde de oyunda hakimiyeti elinde bulunduran kırmızı beyazlılar, rakibine bu yarıda da pozisyon vermedi. Karşılaşmada gol perdesini Ahmethan Köse kapattı. Ahmethan cezaalanı içinde yaşanan karambolde düzgün bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu. (3-0)

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.