Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'a lider döneceğiz 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin son haftalarda yükselen form grafikleriyle dikkat çeken isimleri Ramazan Çevik ve Bahattin Köse, Çarşamba günü oynayacakları zorlu Keçiörengücü karşılaşmasını kazanacaklarını söylediler. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un son haftalarda performanslarıyla dikkat çeken isimleri Ramazan Çevik ve Bahattin Köse, Çarşamba günü oynayacakları zorlu Keçiörengücü karşılaşmasını kazanacaklarını söylediler. Yaklaşık 10 günden bu yana yoğun bir tempoda bu maça hazırlandıklarını dile getiren kırmızı beyazlı oyunculardan Ramazan Çevik, "Oyuncular olarak sorumluluklarımızın bilinci içerisindeyiz. Zor bir müsabakaya gidiyoruz. İnşallah takım olarak kalitemizi sahaya yansıtıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi. 

İYİ HAZIRLANDIK 

Kırmızı beyazlı ekibin yıldız isimlerinden Bahattin Köse de, "Keçiörengücü karşılaşması bizim için sezonun finali niteliğinde. Takım olarak uzunca bir süredir bu anı bekledik. Ve zamanı geldi. Artık çıkıp bize yakışır bir oyun sergileyip sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Keçiörengücü'nü mağlup ettiğimizde sıradan bir 3 puan almış olmayacağız. Şampiyonluk yolunda dev bir adım atacağız. Bunu başarabilecek güç ve kalitedeyiz. Ankara'dan lider olarak döneceğiz" şeklinde konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.