Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun 7'den 70 e şampiyonluğa inanıyor! O Kupa Buraya Gelecek 

Samsunspor

Tüm rakiplerin takım halinde savunma yaptığı tek takım Yılport Samsunspor, A.Demirspor engelini tek golle geçerek zirveyle olan puan farkını korudu. Başkent'te kazanan kırmızı beyazlı ekipte 7'den 70 e herkes şampiyonluğa inanıyor. 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor, Ankara Demirspor'u deplasmanda tek golle mağlup etti. Bu galibiyetle puanını 46'ya yükselten kırmızı beyazlı ekipte oyuncusundan taraftarına kadar tüm şehir şampiyonluk havasına girdi. Sosyal medya da 'O Kupa Buraya Gelecek' başlıklarının atıldığı 22'nci hafta sonunda büyük Samsunspor taraftarı, takımlarının iki - üç maç sonra liderliği alıp sezon sonuna kadar zirveyi bir daha kimseye kaptırmadan mutlu sona ulaşacağına inanıyor. 

BİRLİKTELİK HARİKA 

Ankara Demirspor karşısında lige uyumlu oyun formatı ile dikkat çeken kırmızı beyazlı ekibin artık kazanmayı odaklı mücadele gücü yüksek bir futbol sergilemeye gayret etmesi dikkat çekti. Kırmızı beyazlı ekipte gözler hafta sonu sahasında oynayacağı İnegölspor maçına çevrildi. Hatırlanacağı üzere kırmızı beyazlı ekibin, bu maçtan sonra deplasmanda oynayacağı ancak rakibin ligden çekilmesi nedeniyle hükmen 3-0 galip sayılacağı Gaziantepspor da maçı bulunuyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.