Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

ŞAMPİYONLUK SÖZÜNÜZÜ TUTUN 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı taraftarlar kaybedilen Giresunspor maçı sonrasında futbolculara, 'Bu şehre verdiğiniz ŞAMPİYONLUK SÖZÜNÜ TUTUN' hatırlatması yaptı. 

Samsunspor Haber - Yılhport Samsunspor'da işler iyiye gitmiyor. Son 4 haftada 8 puan kaybeden kırmızı beyazlı ekipte, dün akşam kaybedilen GZT Giresunspor maçı sonrası taraftarlar adeta yıkıldı. Oysa maç öncesinde takımlarını stada binlerce taraftar meşalelerle uğurlamıştı. Her şey çok güzeldi... Ancak 90 dakikanın sonunda ortaya çıkan sonuç Samsunsporlu futbolseverleri isyan ettirdi. Kırmızı beyazlı taraftarlar sosyal medya üzerinden futbolculara, 'Bu şehre verdiğiniz ŞAMPİYONLUK SÖZÜNÜ TUTUN' mesajını iletti. 

ACİL EYLEM PLANI ŞART 

Şampiyonluk yarışının son düzlüğüne girildiği bu dönemde inanılmaz puan kayıpları yaparak büyük avantaj kaybeden kırmızı beyazlı ekip, son 7 maçından 21 puan çıkarmak zorunrda. Aksi bir puan kaybında dahi ilk ikide ki yerini de kaybetme olasılığı çok yüksek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam başta olmak üzere yönetimin bir an önce acil bir eylem planını devreye koyması gerekiyor. Taraftar ise hala takımına olan inancını yitirmedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.