Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Şampiyonluk Ruhunda Var 

Samsunspor

Yılport Samsunspor, Bayrampaşa’yı son 27 dakikasını 10 kişi oynadığı müsabakada 2-0’lık skorla devirdi. Kırmızı beyazlılar, bu galibiyetle şampiyonluk yarışındaki iddiasını bir kez daha gösterdi.

Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta zirve adeta yanıyor. Yılport Samsunspor ile birlikte Sarıyer ve Keçiörengücü arasında geçen şampiyonluk yarışı her hafta büyük bir mücadeleye sahne oluyor. Kırmızı beyazlılar, kümede kalma telaşı içinde olan rakibi Bayrampaşa’yı son dakikalarda Okan Dernek ve Bahattin Köse’nin golleriyle geçerken; şampiyonluk iddiasını bir kez daha gözler önüne serdi. 

ZİRVE YANIYOR 

Son 7 haftaya girildiği İkinci Lig Beyaz Grup’ta özellikle ilk 3 sırada yer alan takımların oynayacağı zorlu puan müsabakalarında alacağı sonuçlar büyük merak konusu oldu. Özellikle Yılport Samsunspor’un hem Keçiörengücü hem de Sarıyer ile oynayacağı karşılaşmalar şampiyonluk düğümünü çözecek gibi duruyor.  27’nci hafta sonunda zirveyi 60’ar puanla Sarıyer ve Keçiörengücü paylaşırken hemen arkalarında 58 puanla Yılport Samsunspor yer alıyor. 

SAMSUN TEK YÜREK 

55’er puanla iki takım Kastamonuspor ve Sakaryaspor ise 4 ve 5’nci sırada yer alıyorlar. 7 final maçı oynanacak zorlu grupta spor otoriteleri iki hafta sonra Ankara’da oynanacak Keçiörengücü – Yılport Samsunspor karşılaşmasının sezonun en önemli müsabakası olacağı görüşünde. Kırmızı beyazlı ekipte ise kazanılan Bayrampaşa maçı şehri adeta bir araya getirdi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.