Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

ŞAMPİYONLUK ATEŞİ İZMİR'DE YANDI! (Maç Sonu 2-0)

Samsunspor

Samsunspor, sezona galibiyetle başladı. İzmir deplasmanında Altay ile karşılaşan kırmızı beyazlılar, sahadan Harris ve Ahmet Sağat'ın golleriyle 3 puana uzandı.

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde Samsunspor, Altay deplasmanında ilk 45 dakikayı 1-0 önde tamamladı. Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan kırmızı beyazlılar, Laura ile başlayan atakta Fofa'nın ceza alanına ortasını iyi değerlendiren Harris, 25.dakikada topu filelere yolladı. (1-0) Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Samsunspor, Altay deplasmanında soyunma odasına 1-0 önde girdi.

SAMSUN 3 PUANI RAHAT ALDI

Aşırı sıcak havaya rağmen sahada kazanmak adına büyük mücadele veren her iki takım oyuncuları taraftarların büyük alkışı alırken: bu yarıda kırmızı beyazılar, ikinci gol için rakip kaleye ataklarını sıklaştırdı. Özellikle Fofana ile hücum organizasyonları geliştiren Samsunspor'da oyuna girdikten 1 dakika sonra akıllı bir vuruşla topu filelere gönderen Ahmet Sağat, takımını rahatlattı. 88'de gelen ikinci gol sonrasında Samsunspor, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.