Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Şampiyonluğun formülü belli!  8 Maç 24 Puan 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyebilmesi için kalan 8 maçını kazanıp; Keçiörengücü’nün puan kaybetmesini beklemekten başka bir çaresi yok. 

Samsunspor Haber – Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta Kastamonuspor yenilgisiyle şampiyonluk yarışında büyük yara alan Yılport Samsunspor’da moraller bozuldu. Bu yenilgi sonrasında lider Keçiörengücü ile arasındaki puan farkı 4’e yükselen kırmızı beyazlı ekipte oynayacağı son 8 maç büyük önem arz ediyor. Zira Yılport Samsunspor’un bu maçlarda berabere dahi kalma şansı yok. 
 

TAŞDEMİR’İN İŞİ ZOR 

8 maçta 24 puan çıkarması gereken kırmızı beyazlı ekibin, mutlu sona ulaşması için aynı zamanda Keçiörengücü’nün puan kaybetmesini beklemesi gerekecek. Böyle bir ortamda hafta sonu sahasında Bayrampaşa ve sonrasında yine evinde İnegölspor’u konuk edecek kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör İsmet Taşdemir, oyuncularını bu zorlu periyoda en iyi şekilde hazırlamanın yollarını arıyor. 

İNCE HESAPLAR YAPILIYOR

Yılport Samsunspor’un kalan 8 maçına bakıldığında zorlu müsabakaları olduğu da görülüyor. Keçiörengücü, Sarıyer ve Sakaryaspor gibi takımlarla oynayacak kırmızı beyazlı ekibin bu maçlardan nasıl bir sonuç alacağı şimdiden büyük merak konusu. Teknik direktör İsmet Taşdemir, Kastamonuspor maçı sonrası 4 puanın kalan haftalar içinde kapatılmayacak bir fark olmadığını söylemişti. 

SAMSUNSPOR’UN KALAN 8 MAÇI

Bayrampaşa, 
Niğde
Keçiörengücü (D)
Sarıyer
Hacettepe (D)
Uşakspor
Manisaspor (D)
Sakaryaspor 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.