Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Şampiyonlar Ligi Kupası Yıldırım'ın ellerinde  RÜYALAR GERÇEK OLSA 

Samsunspor

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, TFF'nin davetlisi olarak katıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi törenine katıldı. Yıldırım, burada şampiyonlar ligi kupasıyla çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştı. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, dün akşam UEFA Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Törenine katıldı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından büyük organizasyona davet edilen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, kura çekimi öncesi şampiyonlar ligi kupası ile fotoğraf çektirdi. Ve bu anısını sosyal medyadan paylaştı. Organizasyon sonrası ise şu açıklamayı yaptı; 

RÜYALARIMA  ELLERİMLE DOKUNDUM

"UEFA Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Törenine Türkiye Futbol Federasyonu'nun davetlisi olarak katıldım. Çok güzel bir davet yemeği vardı. Yemekte çok güzel ilişkiler kuruldu. Tek tek kupalar ile hatıra resimleri çekildim. Rüyalarımıza elimle dokunmuş oldum. Rüyalar gerçek olsa". Twitter bu paylaşım sonrası adeta yıkıldı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, Başkan Yıldırım'a övgü dolu sözler yazarak destek oldu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.