Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Şampiyon hoca Ertuğrul Sağlam kupada Ç.Rizespor'u eleyeceklerini iddia etti 

Samsunspor

Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bize Çaykur Rizespor karşılaşmasında koşacak, mücadele edecek ve oyun anlamında da o direnci gösterebilecek kaliteyi ortaya çıkarabilecek takımı sahaya çıkaracağız" dedi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Salı günü Çaykur Rizespor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası 5.tur rövanş karılaşmasında turu getirecek skoru alacaklarına inandığını söyledi. "Salı günü kupa maçı oynayacağız. Bize Çaykur Rizespor karşılaşmasında koşacak, mücadele edecek ve oyun anlamında da o direnci gösterebilecek kaliteyi ortaya çıkarabilecek takımı sahaya çıkaracağız" dedi. 

GEREKENİ YAPACAĞIZ

Kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahip olduklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Burada amacımız taraftarımızın önünde bize turu geçecek skoru alıp, ligin sonu itibariyle hem ligde belirli bir havayı yakalamış, hem de kupada da elimizden geleni ortaya koyup, turu geçmek için iyi bir mücadele ortaya koyacağız" şeklinde konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.