Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Şampiyon bu akşam Sakarya’da sahne alıyor 

Samsunspor

Yılport Samsunspor, bu akşam deplasmanda Sakaryaspor ile karşı karşıya geliyor. Atatürk Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak kritik müsabakada hakem Kadir Sağlam düdük çalacak. 

Samsunspor Haber – Türkiye Futbol İkinci Lig Play Off Çeyrek ilk maçları bugün oynanacak. Beyaz Grup’ta hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Yılport Samsunspor, bu akşam deplasmanda Sakaryaspor ile karşı karşıya geliyor. Atatürk Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak kritik müsabakada hakem Kadir Sağlam düdük çalacak. 

SAKARYA YÖNETİMİ CANLI YAYIN İSTEMEDİ

Kırmızı beyazlı ekipte, bu akşam oynanacak Sakaryaspor karşılaşmasında sakatlığı devam eden Okan Dernek takımdaki yerini alamayacak. Sakaryaspor yönetimi, TRTspor’un canlı yayın teklifini kabul etmeyerek maçın yayınlanmasını istemedi. Yeşil siyahlı ekibin bu kararı futbolseverler tarafından büyük tepki çekti. 

DEPLASMAN TRİBÜNÜ KAPALI GİŞE 

Öte yandan kırmızı beyazlı taraftarlar, bu akşam oynanacak play off çeyrek final ilk maçına büyük ilgi gösteriyor. Sahurlarını evlerinde yaptıktan sonra otobüslerle Sakarya’ya hareket eden yüzlerce taraftar bu akşam Atatürk Stadı’nda oynanacak zorlu karşılaşmayı tribünde kendilerine ayrılan yerde takip edecekler. 
Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.