Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

SAMKON 3 Milyonluk destek sözünü tutabilecek mi?

Samsunspor

Samsun Valiliği tarafından Samsunspor'a destek noktasında başlatılan kampanyaya SAMKON olarak 3 MİLYON TL'lik kaynak yaratabileceklerinin sözünü veren Başkan Sezgin Gümüş'ten şu ana kadar herhangi bir yardım gelmedi.

Samsunspor Haber – Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Başkanı Sezgin Gümüş, Samsun Valiliği tarafından başlatılan Samsunspor'a destek kampanyasına yüklü bir miktarda destekte bulunabileceklerini söylemişti. Bu açıklamadan sonra ortadan bir anda kaybolan Gümüş'ün verdiği sözü ne zaman yerine getireceği büyük merak konusu oldu. SAMKON Başkanı Gümüş, yaklaşık 10 gün kadar önce, “Yaptığımız çalışmalar sonunda işadamı kimliği kazanmış arkadaşlarımızın listesini çıkardık. Sayın valimiz ile koordineli olarak çalışıyoruz. 3 milyona yakın bir rakam toplayabileceğimizi düşünüyorum” demişti.

SES SOLUK KESİLDİ

Samsunspor’un futbolcu ödemelerinde sıkıntı yaşadığı bugünlerde ve transfer tahtası içinde lazım olan miktar için Samsunspor camiadan gelecek yardımlara odaklanırken şu ana kadar Samsun Valiliği tarafından açıklanan listede SAMKON ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Samsunsporlu taraftarlar, SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş'ün iyi bir Samsunsporlu olduğunu ve bu hafta içinde kendisinin telaffuz ettiği rakamı kampanyaya destek olarak vereceğinden emin. Öte yandan valilik tarafından başlatılan destek kampanyasına destekler gün geçtikçe artarak devam ediyor. 

Haber: Özgür KALANBAK


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.