Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Şamil Samsunspor’a  gelecek mi? Menajeri açıkladı  

Samsunspor

Şamil Cinaz transferiyle ilgili menajeri Barış Güçlü Samsunhaber.COM Spor Müdürümüz Özgür Kalanbak’a konuştu.  Şamil Cinaz’ın şu anda tatilini geçirmek için Almanya’da olduğunu söyleyen Menajer Güçlü, “Oyuncumuza Yılport Samsunspor’dan gelen hiçbir resmi teklif yoktur” dedi. 

Samsunspor Haber – Kayserispor ile yollarını ayırdıktan sonra ismi Yılport Samsunspor ile anılmaya başlanan Şamil Cinaz transferiyle ilgili menajeri Barış Güçlü Samsunhaber.COM Spor Müdürüm Özgür Kalanbak’a konuştu. Şamil Cinaz’ın şu anda tatilini geçirmek için Almanya’da olduğunu söyleyen Menajer Güçlü, “Oyuncumuza Yılport Samsunspor’dan gelen hiçbir resmi teklif yoktur” dedi. 

TERCİHİ SÜPER LİG

Şamil Cinaz’ın tercihini Süper Lig’den yana kullanacağını vurgulayan Menajer Barış Güçlü, “Eğer olur da buradan da istediğimiz anlaşmayı sağlayamazsak Şamil’in tercihi Almanya Bundes Liga İkinci Ligi olacak. Samsunspor büyük bir camia. Ancak dediğim gibi kırmızı beyazlı ekipten de bize bırakın teklifi bu konuda konuşma dahi olmadı. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Samsunspor’a ligin ikinci devresi için başarılar diliyoruz” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.