Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samaras ve Sifakis Pazar günü Samsun'da

Samsunspor

Mohamed Larbi'ye yarın imza attıracak kırmızı beyazlılar, şimdi de Yunanistan Milli Takımı'nın tecrübeli kalecisi Mihalis Sifakis'i renklerine kattı. Georgios Samaras ile beraber kaleci Sifakis'in Pazar akşamı Samsun'da olacakları öğrenildi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor, transferde hareketli günler yaşıyor. Mohamed Larbi'ye yarın imza attıracak kırmızı beyazlılar, şimdi de Yunanistan Milli Takımı'nın tecrübeli kalecisi Mihalis Sifakis'i renklerine kattı. Georgios Samaras ile beraber kaleci Sifakis'in Pazar akşamı Samsun'da olacakları ve daha sonra kendilerini kırmızı beyazlı ekiple resmi sözleşme imzalayacakları öğrenildi. 

TAKIMA BÜYÜK KATKI SAĞLAR

Teknik direktör Alpay Özalan, Samaras ve kaleci Sifakis'in takıma büyük katkılarının olacağına inandığını söyledi. Yapacakları yabancı oyuncu transferlerinin sorumluluklarının kendinde olacağını da sözlerine ekleyen genç teknik adam, "Mohabed Larbi bu akşam Samsun'da olacak. Yunan oyuncularımız ise pazar akşamı burada olacaklar. Samsunspor için güzel günler çok yakın" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.