Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samaras'ın golünü tüm Türkiye gördü

Samsunspor

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Maçı çok güvendiğimiz bir hakem yönetti. Ancak o da baskı altında kaldı. Golümüzün nizami olduğunu tüm Türkiye gördü” dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Samaras'ın son dakikalarda attığı kafa golünün nizami olduğunu söyledi. Oyuncularının hava topuna çıkarken faul gerektirecek bir hareketinin olmadığını herkesin gördüğünü söyleyen sportif direktör Zeren, "Maçı çok güvendiğimiz bir hakem yönetti. Ancak o da baskı altında kaldı. Gerekli yerlere itirazlarımızı mutlaka yapacağız" diye konuştu.

İTİRAZIMIZI YAPACAĞIZ

Adana Demirspor karşısında bir puan alan değil 2 puan kaybeden taraf olduklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Zeren, "Sahada ikinci yarıda bir tek biz vardık. Gol attık, goller kaçırdık, verilmeyen net golümüz var. Açıkçası çağdaş futbol adına ne varsa hepsini maçın ikinci yarısında sahaya yansıttık. Bundan sonra çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Futbolcularımıza güvenimiz tam” dedi.

KART UYARISI


Coşkun Zeren, Adana Demirspor maçında sarı kart gören Kenan Karışık’ın cezalı duruma düştüğünü söyledi. Zeren, kart konusunda daha dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, “Erkan, Ahmet Cebe, Chibuke ve Samaras 3'er sarı kartı olduğu için ceza sınırında. Kalan maçların hepsi birbirinden zor. Bu nedenle basit kart görme lüksümüz yok. Oyuncularımızı uyaracağız” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.