Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sakaryaspor'un hocasından bomba gibi açıklamalar 

Samsunspor

Haftalık olağan basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Sakaryaspor teknik direktörü İsmail Ertekin, bir gazetecinin 'Samsunspor'un durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz' sorusuna çok ilginç bir cevap verdi. 

Samsunspor Haber - Sakaryaspor teknik direktörü İsmail Ertekin'den ilginç çıkış. Haftalık olağan basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen tecrübeli teknik adam, bir gazetecinin 'Samsunspor'un durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz' sorusuna çok ilginç bir cevap veren Ertekin, 5 takımın inanılmaz bir rekabet içinde olduğunu ve lobisi güçlü takımın ilerleyen haftalarda daha ön plana çıkacağı iddiasında bulundu. 

NE DEMEK İSTEDİ 

İşte Sakaryaspor teknik direktörü İsmail Ertekin'in o ilginç sözleri; "Karşı takımları çok fazla irdelemek istemiyorum ama görüntüde şunu gösteriyor; Baktığınızda 4 tane hatta 5 takım arasında inanılmaz bir rekabet var. Futbolun sadece futbol olmadığı ortaya çıkıyor. Sahada kazanmak için çabamız tabiki olacak ama bazen bu da bir şey ifade etmiyor. 5 takımın dış lobileri çalışmaya başladı. Herkes çalışıyor kim kuvetliyse  onlar daha ön plana çıkacak hem sahada hem de dışında." 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.