Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sakaryaspor Samsunspor Maçı Hangi Kanalda?

Samsunspor

Sakaryaspor’un maç yayın hakkını elinde bulunduran TV 264’ün Pazar akşamı saat 19.00 da oynanacak Sakaryaspor – Yılport Samsunspor maçını canlı olarak yayınlayacağı iddia edildi.

İkinci Lig Beyaz Grup’ta Pazar akşamı oynanacak Sakaryaspor – Yılport Samsunspor karşılaşması Türkiye’nin gündemine oturmuş durumda. İlk yarının liderini belirleyecek müsabaka olması sebebiyle birlikte Türk futboluna sayısız yıldız futbolcu yetiştirmiş; peşinden binlerce taraftarı sürükleyen iki güzide kulübün mücadelesinde en büyük soru işareti maçın canlı olarak yayınlanıp yayınlanmayacağıydı.

 
KANAL CUMARTESİ AÇIKLAYACAK

Yeşil siyahlı ekibin maçlarını yayınlama hakkı Sakarya’nın yerel kanalı TV 264’ün elinde bulunuyor. Yayıncı kuruluşun, Sakaryaspor yönetimi ile yaptığı toplantıda; maçın biletlerinin tamamen tüketilmeden canlı yayına müsaade edilmeyeceği yönünde karar aldı. Bilet satışlarının çok iyi gitmesi üzerine yayıncı kuruluşun Pazar akşamı oynanacak Sakaryaspor – Yılport Samsunspor karşılaşmasını canlı olarak yayınlanacağı; hazırlıklarını bu yönde yaptığı da gelen bilgiler arasında. Şimdi herkes TV 264’ün maçla ilgili nihai kararını açıklamasını bekliyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.