Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sakaryaspor  maçında kulübede  kim olacak ?

Samsunspor

Bayram Bektaş'ın görevden alınması sonrası yeni teknik adamı belirlemeyen Samsunspor'da Pazar günü oynanacak Sakaryaspor karşıaşmasında kulübede kim olacak sorusu sorulmaya başlaodı.

Samsunspor Haber - Bayram Bektaş'ın görevden alınması sonrası yeni teknik adamı belirlemeyen Samsunspor'da Pazar günü oynanacak Sakaryaspor karşıaşmasında kulübede kim olacak sorusu sorulmaya başlaodı. Haftanın ilk antrenmanında takımın başında Analiz Departman Şefi Emre Bayraktar yer almıştı. Başkan Yüksel Yıldırım ve kurmaylarının yeni teknik direktör arayışları bir yandan devam ederken; Pazar günü takımın başında sahaya kimin çıkacağı ise tam bir merak konusu oldu. 

TEK YETKİ BAŞKAN YILDIRIM'DA 

Yönetimden bu konuda hiçbir bilgilendirme yapılmazken; kırmızı beyazlı taraftarların endişeli bekleyişi ise sürüyor. Samsunsporlu taraftarlar, Sakaryaspor maçına kadar bir teknik direktörle mutlaka anlaşılması ve milli ara için verilen 15 günlük sürede takımı yeni ismin çalıştırması gerektiğini söylüyor. .Bakalım Samsunspor'da yönetim ne kadar sürede yeni bir teknik direktörle anlaşma sağlayacak. Konuyla ilgili tek yetkili ismin Başkan Yüksel Yıldırım olduğu da gelen bilgiler arasında.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.