Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sakaryaspor deplasmanı  Öncesi önemli duyuru 

Samsunspor

Yılport Samsunspor Kulübü, resmi facebook sayfasından 9 Mayıs Perşembe akşamı oynanacak Sakaryaspor karşılaşması öncesinde bilet satışları ve deplasman tribünü kapasitesi konusunda önemli duyuruda bulundu. 

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor Kulübü, Perşembe akşamı deplasmanda oynanacak Sakaryaspor karşılaşmasıyla çok önemli bir duyuruda bulundu. Yılport Samsunspor yönetimi, Atatürk Stadı’nda taraftarlarına ayrılan deplasman tribünü için Sakaryaspor yönetimine teklif edilen yüzde 5’lik ek tribün talebiyle beraber maç biletleri hakkında taraftarını bilgilendirdi. 

YÜZDE 5 EK KONTENJAN 

Yılport Samsunspor yönetiminin yayınladığı duyuruda şu ifadelere yer verildi;  “ Play Off Çeyrek Final ilk maçında deplasmanda oynayacağımız Sakaryaspor A.Ş – Yılport Samsunspor karşılaşmasında taraftarlarımız için ayrılan biletler, ev sahibi kulüp tarafından satılacaktır. Ayrıca kulübümüzün yüzde 5 ilave kontenjan talebi Sakaryaspor A.Ş yönetimi tarafından olumlu karşılanmıştır. Bilet satışı ile ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır.”  

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.