Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sağlığını riske atıp Tuzlaspor maçını tribünden izleyecek... Ölümüne  Samsunspor

Samsunspor

Başkan Yüksel Yıldınım, "Covıd - 19'un yan etkilerinden yüzde yüz olarak kurtulamadığını söyleyen Başkan Yıldırım, "Bu zamana kadar oyuncu ve teknik ekibimizle sürekli video konferans kanalıyla görüşmeler yaptım. Ama artık Tuzlaspor maçında oyuncularımla yüzyüze görüşmek onlara maç öncesinde motivasyon konuşması yapmak istiyorum. Sağlğım umrumda değil" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, uzun süredir yaşadığı sağlık problemleri yüzünden bu sezon takımın hiçbir maçında yer alamadığını; bu durumun kendisini çok üzdüğünü söyledi. Covıd - 19'un yan etkilerinden yüzde yüz olarak kurtulamadığını söyleyen Başkan Yıldırım, "Bu zamana kadar oyuncu ve teknik ekibimizle sürekli video konferans kanalıyla görüşmeler yaptım. Ama artık Tuzlaspor maçında oyuncularımla yüzyüze görüşmek onlara maç öncesinde motivasyon konuşması yapmak istiyorum. Sağlğım umrumda değil. İstanbulspor maçında olduğu gibi yine aynısını yapacağım. Bu kez bir fark olacak maçı tribünden de izleyeceğim" diye konuştu. Kaybettiğimiz onca fırsata ve puan kayıplarına rağmen şu anda lig bitse Samsunspor ilk ikiden Süper Lig'e çıkıyor' diyerek sözlerine devam eden Başkan Yıldırım şunları kaydetti, 

BİZ İYİ OLMAK ZORUNDAYIZ

"Hala 7 maçımız var. Ve bu 7 maçımız arasından beni korkutan Bursaspor takımı var.  Tuzla maçı beni o kadar çok korkutmuyor. Tabiki Tuzla da iyi takım, koşan mücadeleci oyunculara sahip. Buna rağmen play off şanslarını her geçen hafta azaltıyorlar. Elbette zor geçecek hep söylüyoruz 7 maç 7 final diye. Ama biz takımımızı bu bozuk psikolojiden çıkarabilirsek; çünkü ben bu filmin benzerini 2 sene önce İsmail Uyanık ile yaşadım. O dönem ikinci ligde bir kere bile lider olamadık. O sene de böyle hakem oyunları vardı. Bu senede başladı. Korkuyorum yine benzer bir oyun mu oynanacak diye. Bende bunun olmaması için her maç öncesinde futbolcularla video konferans üzerinden görüşmeler yapıyorum niye ? Allah kahretsin ki bu covıd-19 belası yüzünden çok zor günler geçirdim. Yani daha bir tane maça bile gidemedim. Ama artık sağlığıma da ne olursa olsun ben Tuzla maçından önce oyuncularımla bir araya geleceğim ve onlara motivasyon konuşması yapacağım. Sonra da tribünde yerimi alacağım".

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.