Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sağlam söz verdi: Daha büyük başarılara ulaşmak için elimizden geleni yapacağız

Samsunspor

TFF'den yapılan resmi açıklama sonra açıklama yapan Teknik Direktör Sağlam, "Daha büyük başarılara ulaşmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimize şimdiden söz veriyorum" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, TFF'nin tescil açıklaması sonrasında camiayı heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlı ekibin başarılı teknik direktörü Sağlam, "Türkiye Futbol Federasyonu toplantısı sonrası resmi olarak tescillenen şampiyonluğmuz tüm Samsunspor camiasına hayırlı olsun" dedi. 

TEŞEKKÜR ETTİ 

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bu büyük başarıda emeği geçen başta Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım, yönetim kurulumuz, futbolcularımız, teknik heyetimiz, kulüp çalışanlarımız, taraftarımız ve tüm Samsun halkına teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

SÖZ VERİYORUM

Gelecek hakkında da konuşan deneyimli teknik adam Sağlam şöyle devam etti: "Uzun yıllardır hasret kaldığımız Süper Lig yolunda çalışmalarımızı aynı azim ve konsantrasyonla sürdürdüğümüzü belirterek, daha büyük başarılara ulaşmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimize şimdiden söz veriyorum."

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.