Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sağlam, virüsün güç dengelerini değiştirdiğini söyledi! "En büyük rakibimiz Covid-19" 

Samsunspor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Bir taraftan rakiplerle mücadele ederken bir de Kovid-19 ile uğraşıyoruz. Bu illete yakalanmama adına uğraşıyoruz ama maalesef buna yenik düşüyoruz. Takımların güç dengelerini Kovid-19 çok kısa süre içinde değiştirebiliyor" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, takımların güç dengelerini covıd-19 virüsünün değiştirdiğini söyledi. Bu anlamda herkesin olduğu gibi kendilerininde bu illete yakalanmama adına inanılmaz bir mücadele içinde olduklarını dile getiren teknik direktör Sağlam, tüm önlemlerine rağmen bu virüse yenik düşüktüklerini söyledi. 
Takımın tam olarak oturmadığını, eksikleri bulunduğuna işaret eden başarılı teknik adam şunları söyledi; 

DİKKAT EDİYORUZ AMA ...

"İlerleyen dönemde çok daha iyi bir takım hüviyetine dönüşeceğimizin göstergesidir. Eğer sezon sonunda Süper Lig'e yükselmeyi hedefliyorsak çalışmaya devam edeceğiz. Bir taraftan rakiplerle mücadele ederken bir de Kovid-19 ile uğraşıyoruz. Bu illete yakalanmama adına uğraşıyoruz ama maalesef buna yenik düşüyoruz. Takımların güç dengelerini Kovid-19 çok kısa süre içinde değiştirebiliyor" 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.