Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sağlam savunmayı yeni baştan kuracak! Yabancı stoper geliyor 

Samsunspor

Stoperlerden Ercan, Veli, Recep, Erkam, Yalçın'dan kimin takımdan ayrılacağının önümüzdeki günlerde netlik kazanması beklenirken; teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bu bölgeye bir tane yabancı oyuncu istediği iddia edildi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da özellikle yabancı oyuncu transferi konusunda büyük aşama kaydeden kırmızı beyazlı ekibin, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda bu bölgeye bir tane yabancı bir isimi monte etmek istiyor. Halihazırda kadrosunda Ercan, Veli, Recep, Erkam, Yalçın gibi isimleri bulunan kırmızı beyazlı ekibin, bu hafta içinde bu isimlerden en az bir tanesi ile yolların ayrılacağı tahmin ediliyor.

AZTOPAL'IN TAKİBİNDE OLAN BİR İSİM 

Samsunspor Genel Menejeri Mustafa Aztopal, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği üzerine yabancı bir stoper için harekete geçti. Aztopal yaklaşık bir yıldır takip ettiği 3 stoperden birini takıma kazandırmak için görüşmelere başladı.
Samsunspor'un elinde bulunan stoperlerden Ercan, Veli, Recep, Erkam, Yalçın'dan kimin takımdan ayrılacağının ise bugün netlik kazanması bekleniyor.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.