Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sağlam, revizyona gidiyor... Bandırma'ya farklı kadro 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte, sakatlığı geçen Caner Arıcı, Hamroun ve Mathias'ın Cuma akşamı oynanacak Bandırmaspor maçında ilk 11 de olması bekleniyor. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Cuma akşamı oynanacak Bandırmaspor karşılışmasında kadroda revizyona gitmeye hazırlanıyor. Sarı kart cezalı durumunda ki Nadir Çiftçi ile performansları beğenilmeyen Erhan Kartal ve Burak Çalık'ın bu hafta onbirde olmayacağı bu isimlerin yerlerine sakatlığı tamamen geçen Caner Arıcı yeni transferlerden Mathias ve Hamroun'un Bandırma maçında ilk onbirde olması tahmin ediliyor. Antrenmanlarda özellikle Mathias ve Hamroun'un istekli görüntüleri teknik ekibi gelecek adına mutlu etti. 

FARKLI  ARAYIŞLAR 

Zirve yarışında puan kaybına tahammülü olmayan kırmızı beyazlı ekip, Cuma akşamı sahasında konuk edeceği Bandırma maçına kezin galibiyet gözüyle bakıyor. Ümraniyespor maçının ardından hazırlıklarına ara vermeden başlayan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın düşünceli hali ise dikkatlerden kaçmadı. 
Sağlam, "Altay maçındaki gibi güzel bir mücadele ortaya koyup, Bandırmaspor maçının geleceğe ışık tutması açısından önemli olduğu kadar bize katkı sağlayacağını inanıyorum” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.