Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sağlam, oyuncularını rehavet konusunda uyardı! "YARIŞ DEVAM EDİYOR"

Samsunspor

Çarşamba ve Pazar günü iki tane zorlu maçlarının daha olduğuna işaret eden Sağlam, "Buradan aldığımız 3 puanı daha anlamlı hale getirebilmemiz için önümüzdeki maçları da iyi geçirmemiz gerekiyor" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Manisa Futbol Kulübü galibiyetinin ardından konsantrasyonlarını hiç bozmadan Çarşamba günü sahalarında oynayacakları Amed Sportif Faaliyetleri karşılaşmasına odaklanmaları gerektiğini söyledi. Oyuncularına sürekli rehavete kapılmamaları konusunda uyarılarda bulunan şampiyon hoca, "Burada bizi şampiyonluk yolunda bir adım daha önde geçiren 3 güzel puan aldık. Maçtan önce de söylemiştim. Ne kazanırsak şampiyon olacağız ne de kaybedersek şampiyonluğu kaybedeceğiz. Yarış halen devam ediyor" diye konuştu. 

İYİ HAVA YAKALADIK

Çarşamba ve pazar günü iki tane zorlu maçlarının daha olduğuna işaret eden Sağlam, "Buradan aldığımız 3 puanı daha anlamlı hale getirebilmemiz için önümüzdeki maçları da iyi geçirmemiz gerekiyor. Rakibimizi kutluyorum. Onlar da şampiyonluğu hak ediyorlar. Ama biz daha iyi oynadık. Daha çok istedik kazanmayı ve kazandık. Oyuncularımıza özellikle çok teşekkür etmek istiyorum. Üst düzey mücadele ortaya koydular. Bu galibiyetin kahramanı oldular. 6 puan geriden 5 puan öne bu kadar kısa sürede geçebiliyorsak. İşi ciddiye almazsak geriye de düşebiliriz. Rehavete kapılmaya gerek yok” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.