Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sağlam korona virüsüne dikkat çekti  Hiçbir şampiyonluk insan hayatından önemli değil

Samsunspor

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Türkiye’de de görülen koronavirüse dikkat çekerek, “Hiçbir galibiyet, hiçbir şampiyonluk herhangi bir insanın hayatından önemli değildir” dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Türkiye’de de görülen koronavirüsüne değinerek şunları söyledi:

“Ülkemiz çok sıkıntılı ve kritik bir süreçten geçiyor. İnşallah bu koronavirüs ile alakalı sıkıntılarımız artmaz ve en kısa süre içerisinde son bulur. Bizler de ülke olarak normal hayatımıza en kısa sürede devam ederiz. Dikkatli olmak ve tedbirlerimizi almak lazım. Sonuçta şöyle de bir gerçek var; hiçbir galibiyet, hiçbir şampiyonluk, herhangi bir insanın hayatından önemli değildir.  Bu gerçekle elimizden gelen her şeyi yapmakla mükellefiz. Bu sıkıntılardan etkilenmeden hafta sonu oynayacağımız maçta taraftarlarımızın da desteğiyle güzel bir karşılaşma oynamak istiyoruz. Taraftarımızın da desteği üst seviyede. Sezonun taraftar rekoruyla güzel bir maç oynamak istiyoruz. Taraftar desteği bizim için çok önemli.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.