Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sağlam'ın imha planı hazır

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam,  "İstanbulspor maçını kazanmak için ortaya nasıl bir mücadele koymamız gerektiğini, nasıl bir oyun kalitesi ile oynamamız gerektiğini oyuncularla paylaşıyoruz. Rakip analizlerimizi yapıyoruz" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları İstanbulspor maçında galibiyete uzanan tarafın kendileri olacağını söyledi. Ligdeki birçok takımın şampiyonluk yarışının içinde olduğunu dile getiren Ertuğrul Sağlam, "Bizle aynı hedefte birçok takım mücadele veriyor. Onlardan bir tanesi de bu haftaki rakibimiz olan İstanbulspor. Gerçekten iyi bir ekiple karşılaşacağız. Çok kaliteli oyunculara sahipler. Bu maçı kazanmak için ortaya nasıl bir mücadele koymamız gerektiğini, nasıl bir oyun kalitesi ile oynamamız gerektiğini oyuncularla paylaşıyoruz. Rakip analizlerimizi yapıyoruz" dedi. 

ARTILARINI EKSİLERİNİ BİLİYORUZ

Önceki maçlarda yaptıkları güzel işleri daha iyiye nasıl ulaştırırızın hesaplarını yaptıklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Sağlam, "Yaptığımız hataları azaltmak ve bir sonraki maça taşımamak için de çalışıyoruz. Zorlu ve yoğun kar yağışı altında İstanbulspor maçına hazırlanıyoruz. Maçın bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Diğer maçlardan da çok farklı olmadığını ortaya koymak istiyoruz. İnşallah oyucularımız sorumluluk alıp, kendilerine yakışan mücadeleyi ortaya koyup, İstanbulspor maçından 3 puanı alıp, yolumuza emin adımlarla devam ederiz" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.