Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sağlam'ın  gördüğü kırmızının  nedeni bu! Yıldırım açıkladı 

Samsunspor

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, GZT Giresunspor maçında gördüğü kırmızının nedenini açıkladı. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, GZT Giresunspor maçında gördüğü kırmızının nedenini açıkladı. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım yaşananları şöyle ifade etti, "Ertuğrul hocamız orada kendini bilmez birkaç Giresunlu tezahürat yapmaya başlayınca döndü onlara karşılık verdi; niye  verdi onu da anlayamadım. Sen takımı yönetiyosun bırak tribünü, bizim Samsunspor yöneticileri ilgilensin. Ben utanıyorum. 

'ERTUĞRUL HOCAM'DA MİMLENDİ ARTIK' 

Oraya Samsunspor yöneticiliği yapan ya da stada maçı izlemeye gelen hiçkimse Samsunspor'a orada Giresunlular bağırırken birisi de kalkıp 'susun lan,. burası Samsun haddinizi bilin' diyemiyor. Maçın oynandığı anda kulübeden hocam el kol hareketiyle tribüne, 'ne bağırıyorsunuz' diye laf söylüyor.  Yani o kadar kötü niyetli ki dördüncü hakem; ne maçın triosu hakemlerine ne de rakip takım kulübesine veya oyuncularına söylenmiş kötü bir söz var.ortada  Tribüne söylendi diye hemen dördüncü hakem orta hakemine iletiyor ve hocamız kırmızı kart görüyor. Zaten Ertuğrul hocamda mimlendi. Hocamız ne yapsa hakemler hemen kart gösteriyor". 

Haber. Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.