Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sağlam'dan  TOMANE yorumu 

Samsunspor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Tomane'nin en geç salı günü Samsun'da olacağını belirterek, "Tomane ciddi bir sakatlık döneminden geçti. Elbette şu anda 90 dakika oynayacak düzeyde değil. Ancak sahaya sürdüğümüz zaman belirli süre alabilecek seviyeye geldi" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Portekizli forvet Tomane hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Katıldığı bir radyo programında tecrübeli oyuncunun doktoruyla konuştuğunu güzel haberler aldığını ifade eden teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Tomane'nin en geç Salı günü Samsun'da olacağını söyledi. Tecrübeli teknik adam, Portekizli oyuncunun genel durumunun çok iyi olduğunu da sözlerine ekledi. 

90 DAKİKA ÇIKARAMAZ 

İkinci devrenin ilk maçında oynanacak Altay karşılaşmasında Tomane'nin şans bulup bulamayacağı konusunda da samimi açıklamalarda bulunan teknik direktör Sağlam, "Tomane ciddi bir sakatlık döneminden geçti. Elbette şu anda 90 dakika oynayacak düzeyde değil. Ancak sahaya sürdüğümüz zaman belirli süre alabilecek seviyeye geldi. İnşallah en kısa sürede 90 dakika süre alacak dönemide gelecek" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.