Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sağlam'dan savunmaya neşter 

Samsunspor

Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Pazartesi akşamı oynanacak Altınordu maçında revizyona gidecek. Son 2 haftada 5 puan kaybeden takımda bazı isimlere neşter vurmaya hazırlanan tecrübeli teknik adamın ilk hedefi ise savunma.

Samsunspor Haber - Spor Toto 1.Lig'de sürpriz puan kayıpları yaşayan Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Pazartesi akşamı deplasmanda oynanacak Altınordu maçında revizyona gidecek. Son 2 haftada 5 puan kaybeden takımda bazı isimlere neşter vurmaya hazırlanan tecrübeli teknik adamın ilk hedefi ise savunma. Son haftalarda gözle görülür bir form düşüklüğü yaşayan Kewin Boli ile Yalçın Kılınç'ı bu maçta kulübeye çekecek Sağlam, Veli ve Erkam Reşmen'i stoperde sahaya sürmeyi planlıyor. 

PLANLAR YAPILIYOR 

Savunmanın sağında Caner Arıcı solunda ise sakatlık durumuna göre Mücahid'in forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Yarın başlayacak Altınordu karşılaşması hazırlıklarında özellike savunma üzerinde derin bir çalışma yapması beklenen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Sağlam'ın yine hücum bölgesi ile orta sahada da ufak rotasyon yapacağı konuşuluyor. İlyas Kubilay'a 'hazır ol' mesajı veren teknik direktör Sağlam'ın Yasin Öztekin'in dönmesiyle beraber kanatlarda da yeni bir planlama yapacağı büyük olasılık. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.