Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sağlam'dan Gökhan sürprizi 

Samsunspor

Savunma ve orta alanda yeni isimlere şans vermesi muhtemel olan tecrübeli teknik adamın, uzun süredir forma şansı bulamayan ancak Eskişehirspor ve son oynanan Adana Demirspor karşılaşmasında oyuna sonradan dahil olan Gökhan Alsan'ın Pazartesi akşamı oynanacak Altınordu maçında Djedje ile birlikte orta alanda görev alması bekleniyor. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsuspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Altınordu deplasmanında bazı mevkilerde rotasyona gitme düşüncesinin olduğu tahmin ediliyor. Savunma ve orta alanda yeni isimlere şans vermesi muhtemel olan tecrübeli teknik adamın, uzun süredir forma şansı bulamayan ancak Eskişehirspor ve son oynanan Adana Demirspor karşılaşmasında oyuna sonradan dahil olan Gökhan Alsan'ın Pazartesi akşamı oynanacak Altınordu maçında Djedje ile birlikte orta alanda görev alması bekleniyor. 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Öte yandan kırmızı beyazlı ekipte Altınordu karşılaşması hazırlıkları tüm yoğunluğuyla devam ediyor. Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncuların istekli ve hırslı çalışmaları teknik ekibi zorlu Altınordu deplasmanı öncesinde mutlu etti. Samsunspor'da sakatlıkları devam eden Mücahit ile Vukan Saviceviç'in dışında tüm oyuncuların yer aldığı antrenmanda yarım sahada yapılan çift kale ile sona erdi. Samsunspor, Altınordu maçı hazırlıklarını Pazar günü sonlandıracak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.