Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sağlam: Asla pes etmeyeceğiz

Samsunspor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "İnşallah Cuma günü kendi sahamızda iyi bir mücadele, güzel bir oyun ve alacağımız 3 puanla da zirve yarışındaki mücadelemizi devam ettireceğiz" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam,  Bandırmaspor karşısında  iyi bir mücadele, güzel bir oyun ve alacakları 3 puanla zirve yarışındaki mücadelelerini devam ettireceklerini söyledi.  Sağlam, “Geçen gün ülke gündemini meşgul eden bir karşılaşma oynadıktan sonra o karşılaşmanın olumsuz izlerini bir kenara atıp, Cuma günü oynanacak çok önemli olan Royal Hastanesi Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başladık. Bereket Sigorta Ümraniyespor maçının ardından oyunculara izin vermeden hazırlıklarımıza başladık. İnşallah Cuma günü kendi sahamızda iyi bir mücadele, güzel bir oyun ve alacağımız 3 puanla da zirve yarışındaki mücadelemizi devam ettireceğiz" dedi. 

HER ŞEY YOLUNDA 

Şu anda herhangi bir sakat oyuncularının olmadığını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Oğuz’un hastalığı vardı o iyileşti. Nadir’in sarı kart cezası mevcut. Onun dışında bir eksiğimiz görünmüyor. Altay maçındaki gibi güzel bir mücadele ortaya koyup, Royal Hastanesi Bandırmaspor maçının geleceğe ışık tutması açısından önemli olduğu kadar bize katkı sağlayacağını inanıyorum. Hem geleceğe umutla bakma açısından hem de geçen haftanın olumsuz izlerini üstümüzden atmak için önümüzde güzel bir fırsat var. İnşallah Bandırmaspor maçını iyi değerlendireceğiz” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.