Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sadece ilk 4 maçta forma giydi sonrası... Plumain'i  gören var mı ? 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin yabancı oyuncularından genel olarak faydalanamadığı gerçeğinin yanında özellikle Plumain'in durumu dikkat çekiyor. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un sezon başında büyük beklentilerle transfer ettiği Freddy Plumain kayıplara karıştı. Kırmızı beyazlı ekibin yabancı oyuncularından genel olarak faydalanamadığı gerçeğinin yanında özellikle Plumain'in durumu dikkat çekiyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından ilk 4 maçta ısrarla oynatılan Plumain, en son 4 Ekim'de oynanan Akhisarspor maçında sadece 56 dakika sahada kalabildi. 

SAĞLAM İLE YILDIZI BARIŞMADI

Bu tarihten yedekte bile düşünülmeyen Plumain'in takımdaki geleceği de sorgulanmaya başladı. Spor kamuoyunda teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yıldızı bir türlü barışmayan Plumain'in devre arasında yolların ayrılacağı bile konuşuluyor. Şu ana kadara 4 maçta forma giyen kırmızı beyazlı oyuncu, 285 dakika sahada kalırken; performansı ise hayal kırıklığı yaratmıştı. Bakalım teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Fransalı oyuncu hakkında nasıl bir karar verecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.