Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ruhsuz şekilde mücadele eden futbolculara; Uykularınız  kaçacak 

Samsunspor

Forza Şirinler Taraftar Grubu, Bursaspor yenilgisi sonrası yaptığı basın açıklamasında teknik ekip ve futbolcuları sert bir şekilde uyardı. 

Forza Şirinler, Bursaspor maçı sonrası çok sert bir basın bildirisi yayımladı. Beklenenden uzak kötü bir oyun sergileyen ve sonucunda sahadan 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ayrılan kırmızı beyazlı oyuncu ve teknik ekibe hitaben yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

ERKANAT'TAN UTANIN 

"Sene başından itibaren istediğimiz futbolu oynamamış olabiliriz. Sakatlıklar, hastalıklar bizi yıpratmış olabilir. Ancak bazı zamanlar, anlar, olaylar vardır ki asla pes etmeden kanının son damlasına kadar savaşılır. Bu hafta öyle bir haftaya girmiştik. Camiamıza sahip çıkan başkanımız yoğun bakımdan yeni çıkmışken, başkan yardımcımız hayatını kaybetti. Kendinizden utanmıyorsanız bu camia için gece gündüz çalışanlardan, daha eti tırnağından ayrılmayan merhum Mustafa Erkanat'tan utanın. Üstünüzdeki formanın manevi değerlerini koruyamıyorsanız, bizim için ne kadar önemli olduğunu anlayamıyorsanız bizler sizlere anlatmayı biliriz !" 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.