Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Resmi açıklama neden gecikti? Sağlam ile yollar ayrıldı mı? 

Samsunspor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırdı mı ?  Kulüpten konuyla ilgili şu ana kadar herhangi bir resmi açıklamanın yapılmamasının üzerine bugün İstanbul'da Başkan Yüksel Yıldırım ve Sağlam'ın bir araya geleceği haberi kamuoyunda 'Sağlam ile devam kararı mı alınacak' şeklinde söylentilere yol açtı. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırdı mı ?  Şu ana kadar kulüpten bu konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklamanın yapılmamasının üzerine bugün İstanbul'da Başkan Yüksel Yıldırım ve Sağlam'ın bir araya geleceği haberi kamuoyunda 'Sağlam ile devam kararı mı alınacak' şeklinde söylentilere yol açtı. Dolaylı yollardan camiaya Sağlam ile yollarını ayıracakları mesajını veren Başkan Yıldırım'ın resmi açıklamaya müsade etmemesinin altındaki nedenler büyük merak konusu olmaya devam ediyor. 

İSTANBUL'DA BULAŞACAKLAR

İstanbul'da bugün bir araya gelmeleri beklenen Yıldırım ve Sağlam'ın yapacağı görüşmeden kesin ayrılık kararıyla beraber yola devam kararının da çıkabileceği kulislerde iyiden iyiye konuşulmaya başlandı. Ancak kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım'ın birkaç teknik adamla İstanbul'daki ofisinde görüşme yapması Sağlam ile yolların bir şekilde ayrılacağına işaret ediyor. Samsunspor camiası bugün İstanbul'da yapılacak büyük zirveye kilitlendi. Bakalım görüşmeden nasıl bir sonuç çıkacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.