Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Protesto yürüyüşü iptal

Samsunspor

Samsunsporlu taraftarların, Türkiye Futbol Federasyonu ve Samsunspor Yönetim Kurulu'nu protesto etmek için organize ettiği yürüyüş iptal edildi.

Samsunspor Haber - Samsunsporlu taraftarların pazar akşamı yapmayı planladıkları protesto yürüyüşü iptal edildi. Yapımı tamamlanan 19 Mayıs Stadı'nın açılışının federasyon tarafından Süper Kupa finaliyle yapılacağının kesinlik kazanmasının ardından ayaklanan taraftarlar, olayı protesto etmek için sözleşmiş ve yarın akşam saat 19.00 da Çiftlik Şehir Kulübü önünden Türkiye Futbol Federasyonu binasına yürüyeceklerdi. Ancak yaşanan bazı gelişmeler sonrasında kırmızı beyazlı taraftarlar, bu yürüyüşün iptal olduğunu duyurdu.

YÖNETİM HALA SESSİZ

Yaşanan bu gelişme üzerine taraftar gruplarının kendilerine ait sosyal paylaşım sitelerinde konuyla ilgili olarak geniş bilgiler verileceği ve taraftarları yarın akşam ki organizasyonun iptal edildiği şeklinde yönlendirecekleri öğrenildi. Samsunspor yönetiminden ise hala bu konuyla ilgili olarak hiç bir açıklama yapılmazken; taraftarların Ankaragücü ile oynanacak muhtemel açılış maçında yönetimi tribünden protesto edeceği öğrenildi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.