Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Portekizli forvetin, sakatlığı camiada büyük üzüntüye yol açtı... Tomane şoku 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte Portekizli forvetin sakatlığı büyük üzüntüye yol açtı. Uzun sakatlık döneminin ardından sahalara fırtına gibi dönen Tomane'nin Balıkesirspor maçında yeniden sakatlanması şok etkisi yarattı. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da Tomane şoku. Sakatlığı nedeniyle 6 ay gibi uzun bir süre sahalardan uzak kalan ve tedavisinin ardından yeşil zemine fırtına gibi dönen Portekizli forvet, Tuzlaspor deplasmanında başarılı bir oyun ortaya koymuş ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Bugün oynanan Balıkesirspor maçında sahaya ilk 11 de başlayan Tomane, iyi götürdüğü mücadelenin .. dakikasında sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. 

GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLAMADI 

Sedye ile sahaya terkeden kırmızı beyazlı ekibin forveti Tomane, oyunun geri kalan süresine kulübeden takip etmek zorunda kaldı. Yayıncı kuruluşun bir ara kulübede kameralarını çevirdiği Portekizli futbolcunun, göz yaşlarına boğulduğu görüldü. Bu kare kırmızı beyazlı camiada büyük üzüntüye sebep olurken; Tomane'nin sakatlığının ne boyutta olduğu yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacağı açıklandı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.