Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Portekizli forvet, sakatlığı konusunda konuştu... TOMANE'DEN MESAJ VAR 

Samsunspor

Samsunspor'un Portekizli golcüsü Tomane, Başkan Yüksel Yıldırım'a 'Yeni sezona hazırım. Sakatlığım tam anlamıyla geçti' diye mesaj yolladı. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Portekizli golcü Tomane konusunda kararsız olduklarını söyledi. Büyük umutlarla transfer edilen ancak sezonun başında yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle uzun bir süre oynayamayan kırmızı beyazlı oyuncunun, sağlık durumunda sevindirici haberler geliyor. Tecrübeli forvet, Başkan Yüksel Yıldırım'a iyileştiğini ve yeni sezona hazır olduğunu söyledi. 

GÜVENEBİLECEK MİYİZ 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, “Forvet konusunda elimizde bir Tomane var. Sakattı, iyileştim diyor. Gelecek ama pahalı bir oyuncu. Acaba güvenebilecek miyiz diyoruz. Biz şimdi 2 tane siyahi oyuncu ile görüşüyoruz. Birisi Portekiz’den, birisi de Nijerya’dan. TFF yabancı sayısını 10’dan 8’e düşürünce transfer planımız değişti. Bunlardan bir tanesini alacağız. Bizim asıl istediğimiz oyuncu Portekiz’de. Çok zor şartlar altında pazarlıklar sürüyor. 1 milyon Euro bonservisten başladı, şu anda 500 bin Euro’ya kadar indirdik. Hedefimiz 300-350 bin Euro arasında bu işi bitirebilmek" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.