Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Pendikspor ve İstanbulspor bu hafta maçlarından 3 puanla ayrıldılar... Kazanamayan TEK BİZ KALDIK

Samsunspor

Samsunspor, geçen 9 haftalık periyotta galibiyete hasret kaldı. Pendikspor'un Konyaspor'u; İstanbulspor'un da Ankaragücü'nü 2-1'lik skorlarla mağlup etmelerinin ardından ligde kazanamayan tek takım Samsunspor kalmış oldu. 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Ligi'nde sezona büyük umutlarla başlayan Samsunspor, geçen 9 haftalık periyotta galibiyete hasret kaldı. Pendikspor'un Konyaspor'u; İstanbulspor'un da Ankaragücü'nü 2-1'lik skorlarla mağlup etmelerinin ardından ligde kazanamayan tek takım Samsunspor kalmış oldu. Kırmızı beyazlılarda evinde dün akşam konuk ettiği ligin zayıf takımlarından Başakşehir ile golsüz berabere kaldı ve galibiyet özlemini tam 9 maça çıkarmış oldu. 

OLMUYOR OLMUYOR 

Kırmızı beyazlılar, bu Samsun 2 puana yükselip dipte kalırken Başakşehir 8'e çıktı. Kırmızı-beyazlıların rakip kaleye gönderdiği 17 şutta sadece 2 isabet bulmasıysa dikkat çekti. Kırmızı beyazlı ekibin bundan sonra ki oynayacağı maçlar artık final niteliği taşıyor. Çok erken haftalarda büyük stres altına giren Samsunspor'un kalan haftalarda nasıl sonuçlar alacağı büyük merak konusu. Kırmızı beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Markus Gisdol, çok çalışmaları gerektiğini ve artık kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Bakalım Samsunspor, haftaya Ankaragücü deplasmanında nasıl bir sonuç alacak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.