Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Pendikspor için geldi... SAMSUNSPOR'A MI İMZA ATIYOR?

Samsunspor

Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona eren tecrübeli golcü Anthony Modeste ve temsilcisi transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a geldi. Pendikspor başta olmak üzere bir çok takımın listesinde yer alan Modeste'nin Samsunspor'a yakın olduğu yazıldı. 

Samsunspor Haber - Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona eren dünyaca ünlü golcü Anthony Modeste, Samsunspor yolunda. Deneyimli santrfor ile menajeri, İstanbul'a geldikten sonra Pendikspor'un da içinde yer aldığı bir çok kulüple görüşmeler yaptı. Yıldız forvet ve menajeri daha sonra kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım ile bir araya geldi. Yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği; tarafların önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceği iddia edildi. 

ADI GALATASARAY İLE ANILDI

Anthony Modeste geçen yıl Borussia Dortmund ile 28 maça çıktı. 35 yaşındaki Fransız futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. 2018 yılında adı Galatasaray ile de anılan Modeste kariyerinde Nice, Blackburn, Bordeux, Hoffenheim, Saint-Ettienne formaları da giydi.Modeste kariyerinde çıktığı toplam 478 maçta 178 gol atarken, 38 asist yaptı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.