Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Parkomatlar Samsunspor'a verilsin

Samsunspor

Samsunspor'a kalıcı gelir isteyen kırmızı beyazlı taraftarlar, sosyal medyadan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a mesaj üzerine mesaj yolluyor. Taraftarlar, Belediye Başkanı Yılmaz'dan parkomatların Samsunspor'a devredilmesini istedi.

Samsunspor Haber - Kalıcı bir geliri olmadığı için bugüne kadar sürekli ekonomik krizle yüzyüze kalan Samsunspor'da taraftarlar, artık takımlarının kalıcı bir gelirinin olmasını istiyor. Alanyaspor ve Boluspor Kulüpleri'ni örnek göstererek Samsun caddelerindeki parkomatların kulübe devredilmesini isteyen Samsunsporlu taraftarlar, bunun için Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a sosyal medya üzerinden mesaj üzerine mesaj yolluyor.

BAŞKAN YILMAZ'IN CEVABI BEKLENİYOR

Özellikle bu sezon ekonomik olarak büyük bir kriz yaşayan kırmızı beyazlı ekibin tek kurtuluşunun kalıcı gelir olduğuna işaret eden Samsunsporlu taraftarlar, "Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'dan caddelerimizdeki parkomatların en kısa sürede Samsunspor'a devderilmesini istiyoruz. Ancak bu sayede parasal sorunlar yaşamayacağımızı düşünüyoruz. Taraftarların bu sesine Büyükşehir Belediye Başkanımızın kayıtsız kalmayacağına inanıyoruz" dediler.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.