Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Öztürk'ten prim dopingi

Samsunspor

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ten Samsunsporlu futbolculara büyük jest. Samsunlu iş adamı Öztürk, yarın oynanacak Elazığspor maçının kazanılması durumunda oyunculara 200 bin TL galibiyet primi vereceğini duyurdu.

Samsunspor Haber - Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ten Samsunsporlu futbolculara büyük jest. Samsunlu iş adamı Öztürk, yarın oynanacak Elazığspor maçının kazanılması durumunda oyunculara 200 bin TL galibiyet primi vereceğini duyurdu. Destekleriyle bugüne kadar kırmızı beyazlı ekibin her zaman yanında olan iş adamı Öztürk, "Ligde artık final maçları oynuyoruz. Her puanın altın değerinde olduğu bu haftalarda futbolcu ve teknik ekibimize başarılar diliyorum. Kalbim sizlerle beraber" diye konuştu. 

YILMAZ VE ÖZTÜRK'TEN BÜYÜK DESTEK 

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk'ün galibiyet prim haberi takım içinde moralleri iyiden iyiye yükseltti. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da yarın ki oynanacak Elazığspor maçından alınacak 3 puana 100 bin TL prim vereceğini açıklamıştı. Hem Öztürk'ün hem de Yılmaz'ın prim jestleri sonucunda futbolcuların, Elazığspor karşılaşmasına ayrı bir konsantrasyonla çıkmasını sağlayacak. Samsunspor Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, kendilerine destek veren herkese sonsuz teşekkür ettiklerini söyledi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.