Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Öztürk'ten beraberliğe 200 bin TL prim 

Samsunspor

Takımın ortaya koyduğu mücadeleden etkilenen Samsunlu iş adamı Öztürk, daha önce bu maçın galibiyetine vereceğini açıkladığı 200 bin TL primi, beraberliğe rağmen oyunculara dağıtılacağını açıkladı. Öztürk'ün bu jestini soyunma odasında öğrenen futbolcular büyük mutluluk yaşadı. 

Samsunspor Haber - Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Adana Demirspor karşısında 90 dakika boyunca onurlarıyla mücadele eden ve galibiyeti kaçıran Samsunsporlu futbolcuları tebrik etti. Takımın ortaya koyduğu mücadeleden etkilenen Samsunlu iş adamı Öztürk, daha önce bu maçın galibiyetine vereceğini açıkladığı 200 bin TL primi, beraberliğe rağmen oyunculara dağıtılacağını açıkladı. Öztürk'ün bu jestini soyunma odasında öğrenen futbolcular büyük mutluluk yaşadı. 

DEVAMI GELECEK 

Prim noktasında Samsunspor'a olan desteğinin bundan sonraki müsabakalarda da devam edeceğini açıklayan Samsunlu iş adamı Galip Öztürk, "Samsunsporlu futbolcu kardeşlerimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Hafta içinde söz verdiğimiz primi takıma dağıtacağız. Adana Demirspor deplasmanında aldığımız beraberlik bize gelecek haftalar için umut oldu. Buradan Samsunsporlu taraftarlara takımlarına olan desteklerini sürdürmelerini istiyorum" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.