Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Özköylü resmen bıraktı 

Samsunspor

Yönetimin daveti üzerine bugün Samsun'a gelen Teknik Direktör Osman Özköylü, Nuri Asan Tesisleri'nde Başkan Erkurt Tutu ile bir araya geldi. Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmenin sonucunda Özköylü ile yolların resmen ayrıldığı açıklandı

Samsunspor Haber - Teknik Direktör Osman Özköylü ile kırmızı beyazlı ekibin yolları resmen ayrıldı. Uzun süredir spor kamuoyunu meşgul eden konuya son noktayı Başkan Erkurt Tutu koydu. Nuri Asan Tesisleri'nde yaklaşık 1,5 saat süren bir görüşme yapan ikili aralarında yaşadıkları fikir ayrılıklarından dolayı yolları ayırma kararı verdi. Sözleşmenin karşılıklı fesh edileceği de sızan bilgiler arasında.

ARAYIŞLAR BAŞLADI


Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Erkurt Tutu, Osman Özköylü'ye bugüne kadar sergilediği özverili çalışma performansından dolayı teşekkür etti. Bu gelişmenin ardından Samsunspor yönetiminin yeni teknik direktör arayışlarına girdiği öğrenildi. Kulüp Başkanı Erkurt Tutu'nun yarın gazetecilerle yapacağı basın toplantısında teknik direktör ve adaylığıyla ilgili bazı konuları aydınlığa kavuşturması bekleniyor. 

Haber - Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.