Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Oyunu kuralına göre oynayacağız

Samsunspor

Denizlispor karşılaşmasında oyunu kuralına göre oynayacaklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin efsane oyuncusu Celil Sağır, ""Bu takım ligde kalacak. Bu futbolla mı demeyin arkadaş. Hafta sonu oynayacağımız Denizlispor karşılaşmasını yenecek ve sonra ki kalan iki maçından birini kazanarak ligde kalacağız" diye konuştu.

Samsunspor Haber - Samsunspor'un efsane isimlerinden Celil Sağır, farklı kaybedilen Eskişehirspor karşılaşması sonrasında sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir mesaj yayınladı. Kırmızı beyazlı ekibin unutulmaz eski futbolcusu, "Bu takım ligde kalacak. Bu futbolla mı demeyin arkadaş. Hafta sonu oynayacağımız Denizlispor karşılaşmasını yenecek ve sonra ki kalan iki maçından birini kazanarak ligde kalacağız" diye konuştu. 

PES ETMEK YOK 

Takımın ligde kalışının ardından; kulübü bu hale getirenlerden hesap soracaklarının altını çizen kırmızı beyazlı ekibin efsane oyuncusu, "Ben dahil tüm futbolcular ve teknik heyet ve de büyük taraftarımız, dibine kadar elimizden geleni bu hafta yapacağız. Merak etmeyin arkadaşlar gerekeni yapacağız. Oyunu kuralına göre oynayacağız ve Samsunspor ligde tutunacaktır" şeklinde konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.